Skip to content

Jortt

Jortt opstartservice:

Ben je net gestart als ondernemer en wil je graag zeker weten dat je goed met jouw administratie begint? Dan is de Jortt opstartservice wellicht iets voor jou.

Hierbij sta ik tot jouw beschikking om alle vragen die je hebt over Jortt te beantwoorden en Jortt in te richten. Ook leg ik aan jou uit hoe Jortt werkt en hoe je maximaal gebruik kunt maken van Jortt.

De kosten voor de Jortt opstartservice zijn €100,- ex btw.

Hulp bij Jortt:

Ben je al ondernemer en wil je graag zeker weten dat jouw administratie goed is ingericht? Of heb je het zo druk gehad dat jouw boekhouding niet goed is bijgehouden en hierdoor een onoverzichtelijke situatie is ontstaan? Dan is Hulp bij Jortt wellicht iets voor jou.

Bij hulp bij Jortt werk ik, samen met jou, je hele boekhouding bij. We lopen samen jouw administratie door en zorgen dat alles staat zoals het hoort te staan. Daarnaast help ik je met het indienen van (achterstallige) aangiften.

Eventuele vragen over Jortt en jouw administratie worden beantwoord en opgelost. Hierdoor is jouw administratie weer helemaal up-to-date.

De kosten voor Hulp bij Jortt zijn €275,- ex btw.

Het voordeel van de Jortt opstartservice en de Hulp bij Jortt is dat jij hierna zelf kunt bepalen of je zelfstandig jouw administratie wil (blijven) doen óf dat je gebruik wilt blijven maken van mijn diensten.